Ročni viličar lahko izkoristite v tesnih prostorih

Ročni viličar

Za številne transportne naloge na kratkih razdaljah je najbolj ekonomična in priročna rešitev ročni viličar. Ti so vam lahko v veliko pomoč v tesnih prostorih, saj je njihovo manevriranje enostavno, poleg tega pa je njihova nosilnost dokaj visoka, do 3 ton. Vsakodnevni premiki večje količine blaga in težkih bremen so zagotovo razlog, da ročni viličar nujno potrebujete, saj boste njegove prednosti s pridom izkoristili.

 

Številni viličarji imajo kromirane osi in drsne puše koles in spojev, kar zagotavlja gladko in tiho vleko ter potiskanje. Različne izvedbe ročnih viličarjev ne omogočajo transporta le standardnim evro paletam, ampak so primerni tudi za posebne palete. To omogočajo vilice, ki so po širini nastavljive, po dolžini so vam na voljo vse dimenzije do 2400 mm. V kolikor potrebujete blago v skladiščih tudi tehtati, potem je ročni viličar s tehtnico idealen, ker ima vgrajeno mobilno pripravo za tehtanje.

 

Kakovosten servis viličarja ne zajema le menjave tekočin in čistilcev

 

Vsi tisti, ki imate kakorkoli opraviti z viličarji, se zavedate, da so točnost, ažurnost ter strokovnost popravil ključnega pomena, še posebno, če je za vaše delo viličar nepogrešljiv. Pri nakupu ali najemu viličarja boste zagotovo seznanjeni z ukrepi v primeru okvar. Podjetja vam bodo nemudoma nudila servis viličarja, nekatera imajo celo potujoče delavnice opremljene z vsem potrebnim ročnim in električnim orodjem ter rezervnimi deli, da morebitne napake odpravijo kar na lokaciji okvare. 

 

Če strokovnjaki ugotovijo, da je okvara vašega viličarja prezahtevna za odpravo na mestu samem, vam bodo zagotovili nadomestni viličar, vašega pa odpeljali v delavnico. Verjemite, da servis viličarja ne bo le menjava tekočin in čistilcev, ampak bo vanj vključeno še podmazovanje, kalibracija oz. nastavitve viličarja, čiščenje baterij, pregled in oprema elektro instalacij, skratka pregleda se celotni viličar in zapiše vse opravljene servisne storitve ter napake. Po končanem servisu ne bo manjkal še posvet z upravljalcem viličarja.