Konica Minolta C250i nam omogoča hitro tiskanje

Konica Minolta C250i

Konica Minolta C250i he najzmogljivejša naprava ta tiskanje. Omogoča nam hitro tiskanje tudi bolj zahtevnih barvnih dokumentov, ki jih ostali tiskalniki niso kos. V notranjosti ima namreč izjemno veliko in kvalitetne barvne tonerje, ki omogočajo tudi tiskanje fotografij. To nam pride v poštev pri tiskanju barvnih programov in izročkov, ki jih potrebujemo za predavanje ali za predstavitev. 

Konica Minolta C250i nam bo v eni minuti natisnila kar 25 barvnih kopij, kar je odličen rezultat. Njena prednost je tudi ta, da lahko tiskamo tudi večje formate. To so formati, ki so večji od klasičnega A4 ali A3 formata. Ta multifunkcijska naprava ima namreč sposobnost natisniti tudi na format, ki meri v dolžino do 1,2 metra. Ravno zaradi tega jo radi uporabljajo različni biroji. 

Konica Minolta C250i  se ponaša tudi z izredno majhno porabo energije. To je odlično tudi za okolje, saj je okolje izredno obremenjeno in onesnaženo. Ravno zato se veliko izdelovalcev pisarniške opreme trudi, da so naprave čimbolj varčne in okolju prijazen. 

Servis Konica Minolta opravljajo le najboljši serviserji

Servis Konica Minolta lahko naročimo pri različnih serviserjih v Ljubljani in tudi v ostalih krajih po Sloveniji. Ko naročamo servis, pa moramo paziti, da bo serviser resnično dobro poznal našo napravo in je pri servisiranju ne bo poškodoval. Navadno imajo serviserji na voljo tudi rezervne dele, ki ji bomo potrebovali ob okvari tiskalnika Konica Minolta. 

Servis Konica Minolta lahko naročimo tudi preko elektronskega obrazca, ki ga imajo na voljo le najboljši ponudniki. Prednost elektronskega naročanja je ta, da si lahko servis naročimo tudi v poznih nočnih urah. Naslednji dan pa bo serviser že tako zjutraj opazil naše naročilo in nas bo kontaktiral. 

Servis Konica Minolta lahko opravljajo le serviserji, ki se neprestano izobražujejo in spoznavajo vse novosti, ki jih imajo naprave, ki pridejo na trg.