MODNE DIVE V VEČJIH ŠTEVILKAH

obleke za močnejše

Kdo pravi, da oblačila izgledajo lepo samo na vitkejših ženskah? Tudi obleke za močnejše dame so lahko modne, atraktivne in udobne. Pomembno pa je, da se znamo obleči primerno svoji postavi. Poznati moramo svoje dobre poteze, ki jih s primernimi oblačili poudarimo, predele na katere smo malo manj ponosne, pa zakrijemo. 

Preden kupite obleke za močnejše postave je pomembno, da ugotovite, kakšen kroj vam nabolje pristaja. Da poudarite pas izberite kroj, ki je v pasu zožan ali pa sami bluzi ali tuniki dodajte pas. Zmotno je prepričanje, da so obleke za močnejše dame le v temnejših barvah, ki bi naj optično zožale postavo. Izberi barve, ki se podajo tvoji polti in počutila se boš kar najbolj samozavestno in lepo. Vzorci znajo biti za obleke za močnejše kar malce problematični. Izberi take, ki so orientirani vertikalno, saj optično podaljšajo telo, nasprotno pa te bodo vodoravne črte optično razširile. Preden pomeriš obleke za močnejše je pomembno, da imaš oblečen ustrezen modrček, ki ti ni premajhen ali pa neprimerne oblike. Premajhen modrček lahko daje videz še močnejšega zgornjega dela trupa, kot pa dejansko je. Da bodo tvoje najljubše obleke za močnejše prišle še bolj do izraza moraš pomisliti tudi na pravi nakit. Svoj predel nad trebuhom lahko pudariš s pasom. Zelo pomemben modni dodatek sta tudi velika torbica in ogrlica, ki preusmerita pogled. Ne pozabi pa tudi na pravo obutev. Za obleke za močnejše so najprimernejši čevlji s petko – ni potrebno, da so vrtoglave, lahko so visoke le nekaj centimetrov – tako bodo tvoje noge izgledale izredno dolge, tvoje telo pa bo delovalo bolj vitko. Izogibaj se tudi oblekam za močnejše, ki so preveč ohlapne in brez prave oblike, raje izberi kroj v videzu črke A, saj bo tak kroj poudaril tvoj obline, hkrati pa bo prekril vse »problematične« dele na trebuščku, zadnjici in stegnih. Če se bolje počutiš v hlačah pa namesto oblek za močnejše raje izberi pajkice, ki so izredno udobne, tople, se tesno prilegajo telesu in zakrijejo predele na katere nismo najbolj ponosne, hkrati pa delujejo izredno modno. 

Tako, sedaj ko poznaš vse male in velike skrivnosti pa kar hitro pokukaj na Ariyine spletne poličke in najdi svoje najljubše obleke za močnejše, v katerih boš zasijala!