Servis fotokopirnih strojev naj vam bo vedno na razpolago

Fotokopirni stroji se uporabljajo v različne namene. Na eni strani so lahko obvezen aparat v vsaki pisarni, delovno orodje v fotokopirnicah ali papirnicah in eden od najbolj uporabnih aparatov po šolah. Na drugi strani pa manjše fotokopirne stroje uporabljamo lahko zgolj za domačo uporabo. Sama uporaba fotokopirnih strojev je tako lahko zelo pogosta, zmerna ali pa le občasna. Ne glede na to, pa nam mora biti servis fotokopirnih strojev vedno na voljo.

Priporočamo vam, da se že pri nakupu fotokopirnega stroja pozanimate glede garancije in osnovnega vzdrževanja vaše naprave. V primeru težav se obrnete na pooblaščeni servis. Servis fotokopirnih strojev naj bo učinkovit in hkrati tudi zelo odziven, saj je vaše delo odvisno od nemotenega delovanja vaše pisarniške naprave. Nekateri servisi vam, v primeru nujnih popravil, ponujajo odzivnost do 2 uri. Sicer se na servis naročite, in vašo napravo pridejo pregledati v najkrajšem možnem času.

Multifunkcijski tiskalnik združuje več naprav v eni sami

Multifunkcijski tiskalniki so povzročili, da so tiskalniki in skenerji, kot samostojne naprave, v zatonu. Poleg njihove profesionalne uporabe, so tovrstne naprave vedno bolj priljubljene za domačo uporabo. Doma se vedno najde kaj za kopirati, natisniti ali skenirati, in v takem primeru je multifunkcijski tiskalnik vedno zelo dobrodošel.

Multifunkcijski tiskalnik je tako imenovana večopravilna naprava, ki v sebi združuje več funkcij oziroma naprav. Tako lahko tovrstne naprave tiskajo, kopirajo, skenirajo, nekatere pa lahko pošiljajo tudi fakse. Običajno so povezane z računalnikom, kar jim omogoča nemoteno delovanje. Med pestro ponudbo multifunkcijskih tiskalnikov lahko izbirate med tistimi, ki so za domačo uporabo in tistimi za profesionalno uporabo. Za domačo uporabo so običajno manjše naprave, medtem ko so za profesionalno uporabo veliko večje naprave in tudi prilagojene večjim potrebam po tiskanju. Glede na vaše potrebe si lahko izberete multifunkcijski tiskalnik z brizgalno tehniko ali lasersko tehniko.