Piknik prostor za deževne dni

Piknik prostor za deževne dni

Piknik prostor je lahko primeren tudi za tiste dni, ko bo močno deževalo, saj so nekateri prostori pokriti s priročno streho, ki nas bo skrila pred dežjem. V spomladanskih in jesenskih dneh, ko je zunaj še vedno lepo in toplo, nas lahko preseneti kakšna ploha. Da se izognemo presenečenju, ki nam ga pripravi vreme, je dobro, da si izberemo takšen prostor, kjer bomo lahko tudi v primeru dežja mirno nadaljevali s praznovanjem. 

Piknik prostor naj ima torej vsaj eno manjšo streho, pod katero se lahko skrijemo. Navado imajo vsi boljši prostori za piknik žar in umivalnik pod streho, saj je tako kuhar zaščiten pred soncem. Pod malce daljšo streho pa so nameščene mize in stoli. To je idealen prostor, saj so v vsakem primeru na varnem. 

Piknik prostor, ki se nahaja ob reku, je še vedno najbolj priljubljen. Voda ima ogromno moč in daje celotnemu praznovanju pozitivno energijo. Poleg tega pa se ob toplih dneh lahko tudi kopamo in tako maksimalno izkoristimo možnost praznovanja na prostem. 

Rojstnodnevne zabave za sodelavce

Rojstnodnevne zabave skupaj lahko organizira več oseb. To velikokrat naredijo sodelavci, ki v istemu mesecu praznujejo rojstni dan. Tako se povežejo in vsi skupaj lahko praznujejo ter si tako zmanjšajo stroške. V kolikor je v pisarni veliko zaposlenih, ki jih želimo povabiti na praznovanje, je dobro, da nam poiščemo primeren prostor, kjer se lahko zabavamo in se tako ne obremenjujemo s prostorsko stisko na delovnem mestu. 

Rojstnodnevne zabave morajo vsebovati veliko dobre hrane in pijače, zato so lahko precej drage. Ravno zato je odličen način praznovanja v skupini, tako si bomo s sodelavci razdelili vse stroške in ne bomo bili šokirani nad zneskom, ki ga bomo morali na koncu plačati. 

Rojstnodnevne zabave so najboljše takrat, ko se povabljenci med seboj poznajo in tako skupaj plešejo ter se veselijo dolgo v noč.