Advanced Nutrients izdelki morajo biti pravilno dozirani

Advanced Nutrients izdelki morajo biti pravilno dozirani

Advanced Nutrients se že dolga leta ukvarja z proizvodnjo različnih izdelkov, ki pospešujejo razvoj in rast rastlin. Njihov prodajni hit je produkt, ki zmanjšuje moč slanosti v prsti ter preprečuje nihanja pH. Slanost in pH sta zelo pomembna za vzgojo rastlin. Ker je prst velikokrat neprimerna in nima dovolj hranil za uspešno rast, si lahko pomagamo z različnimi produkti, ki nam bodo uravnali stanje prsti ter jo naredili močnejšo in boljšo. 

Advanced Nutrients izdelki vsebujejo mikro-hranilne snovi, ki bodo iz rastlin izvleki najboljše. Rastlina se lahko pri optimalnih pogojih razvije in postane močna ter odporna na vse pogoje, s katerimi se bo srečala. Ravno zato je pomembno, da ima v času razvoja dobre pogoje in odlično prst. 

Advanced Nutrients produkti vsebujejo fulvično in huminsko kislino, ki blagodejno vplivata na plod rastline, saj pospešujeta rast. Izkažeta se zlasti v težkih pogojih, kot je suša, ko so rastline izredno izpostavljene in jih veliko odmre. Le s primernim načinom vzgajanja lahko pridelamo odlične pridelke. 

Ghe produkti na internetu

Ghe je blagovna znamka, ki proizvaja različne izdelke, za lažjo in boljšo pridelavo zelenjave in ostalih rastlin. Veliko uporabnikov prisega na njihove produkte, saj pospešujejo rast in omogočajo optimalen doprinos rastlini, ki v težkih pogojih potrebuje pomoč pri rasti in razvoju. 

Ghe Bio Worm se uporablja kot foliarno razpršilo. Lahko pa ga uporabimo tudi za ojačenje opustošene prsti, ki je po večletni uporabi ostala brez vitaminov in brez hranilnih snovi. S takšnim produktom pa lahko prst ponovno naredimo močno, saj je bogat z mikroorganizmi in mikroelementi, ki jim niso dodali nobenih umetnih snovi. 

Ghe nam bo povečal rast in omogočil boljši razvoj korenin, ki so bistvene za razvoj celotne rastline. Vsebuje namreč podobne encime, kot jih imajo v svojem prebavnem traktu črvi in tako poskrbi za naravno zaščito pred boleznimi.