Avtomatska drsna vrata so primerna tudi za invalide

avtomatska drsna vrata

Avtomatska drsna vrata so odlična tudi za tiste, ki se v svojem domu soočate z invalidnostjo. Kdor je na vozičku namreč težje odpira vsaka vrata. Tako je najbolje, da se za dom, kjer bo živel invalid, vgradi avtomatska vrata, ki se bodo samostojno odprla in zaprla.

Avtomatska drsna vrata so pri invalidih priljubljena tudi zato, ker jih lahko odprejo tudi z daljincem, če želijo. Vsekakor so takšna vrata dovolj varna, da se bo invalidna oseba počutila samostojno in samozavestno. Tudi v slučaju izpada elektrike, se bodo enostavno pomično odprla in tako nikogar ne bodo pustila zaprtega v prostoru.

Avtomatska drsna vrata vam bodo strokovnjaki naredili točno po vaših željah. Pred naročilom bodo prišli izmeriti prostor ter vam po potrebi tudi dodatno svetovali in vam v najkrajšem možnem času izdelali popolnoma nova drsna vrata.

Pametna vrata za moderen dom

Pametna vrata so odličen dodatek za vse, ki si želijo imeti moderen in napredno opremljen novi dom. Vedno več naprav v našem domu lahko kontroliramo preko osebnega telefona. Vse več naprav ima funkcijo odpiranja ali prižiga na daljavo. V takšnem visoko tehnološkem domu se spodobijo tudi vrata, ki se nam bodo odpirala kar sama. Navadno se takšna vrta odpirajo drsno in nam resnično ne zavzamejo preveč prostora.

Pametna vrata lahko celo naredimo tako, da se odpirajo za določeno omaro in s tem še dodatno privarčujemo dragoceni prostor v stanovanju. Takšna vrata so odlična tudi za robotski sesalec, ki se lahko sam prižge in počisti naš dom, ko nas ni doma.

Pametna vrata si ljudje navadno namestijo na prehodu v kuhinjo, saj imajo, ko so napoteni kuhinjo ali iz nje, velikokrat polne roke. S pomočjo pametnih vrat bomo poskrbeli, da bodo vsi krožniki varno prispeli na mizo, saj ne bomo v skrbeh, da bi se nam po poti, zaradi odpiranja vrat, po nesreči razbili.