Drsna vrata za manjša stanovanja 

Drsna vrata so vse pogostejša izbira, saj so v primerjavi s klasičnimi krilnimi vrati lahko precej bolj praktična. Zanja se odločajo zlasti tisti, ki imajo v svojem domu oziroma stanovanju manj prostora. Pri uporabi drsna vrata namreč ne zavzemajo dodatnega prostora, zato poleg njih lahko postavite še kakšno vrsto pohištva. 

Drsna vrata so pri odpiranju in zapiranju tudi zelo tiha, kar je ena od pomembnih prednosti za današnje zahtevne kupce. Izjemno dobra izbira so tudi za vse tiste domove, kjer prebivajo osebe, ki so gibalno ovirane. 

Čeprav so drsna vrata na sploh zelo priljubljena, pa boste morali poskrbeti za njihovo kar se da kakovostno izdelavo. Za poceni drsna vrata se namreč pogosto izkaže, da niso preveč kakovostna in da imate z njimi lahko več težav kot pa koristi. A če jih bo za vas izdelal uveljavljeni proizvajalec, potem ni skrbi, da ne bi delovala tako, kot ste si predstavljali. 

Pametna vrata za vaš prenovljeni ali novi dom  

Pametna vrata so vrsta vrat, ki so brez elementov, ki smo jih poznali do sedaj. So namreč brez kljuke ter celo brez potezal. Veliko bolj kot na sama vrata spominjajo na stene. Ravno zato takšna vrsta vrat lahko odlično sovpade v celotno zasnovo vašega moderno prenovljenega ali povsem novega doma. 

Sicer pa se pametna vrata najbolje obnesejo v pametnem domu. Ker vam ta ponuja neizmerno veliko udobja, se vsekakor spodobi, da tudi vanj udobno in pametno vstopate. 

Pametna vrata se odpirajo na prsni vtis. Takšen način vam omogoča, da vam ne bo treba več skrbeti za ključe. Takšna vrsta vrat daje tudi prav poseben občutek prestiža. Pri nas je na voljo kar nekaj odličnih prodajnih mest, kjer si lahko po cenovno dostopnih cenah omogočite pametna vrata po  vaših željah in merah. Na ogled so vam na voljo tudi na spletu.