Nevidni zobni aparat po ugodni ceni

Nevidni zobni aparat po ugodni ceni

Nevidni zobni aparat je najnovejša pridobitev na slovenskem trgu. Uporabnikom omogoča neopazno ravnanje zob, saj bo le redkokdo opazil, da imamo na zobeh nameščen nevidni aparat. To je za uporabnika najbolj prijazen zobni aparat, saj ne bo pri nošnji nič bolelo. Z njim bomo enostavno jedli in si ga po kosilu odstranili ter si lepo umili svoje zobe. 

Nevidni zobni aparat ima veliko prednosti in ena izmed njih je zagotovo boljša higiena in tako bolj čisti zobje. Pri fiksnemu aparatu moramo izredno paziti na čiščenje, ki je zaradi vseh žic nepraktično in zahtevno. Najstnikom pa se navadno ne da ukvarjati z zobmi in zato jih začnejo zanemarjati. Pri nevidnem aparatu pa ne bodo imeli večjih težav. 

Nevidni zobni aparat se lahko uporabi zaradi nepravilnega ugriza, ki pesti veliko pacientov. Največkrat se zanj odločijo tisti, ki imajo prevelike razmake med zobmi, ki so moteči in neestetski. Nekateri pacienti imajo tudi odprti ugriz, ki jih moti pri žvečenju hrane in se zato slabše prehranjujejo. Najhujša težava pa je križni ugriz, ki ga ortodonti najdlje urejajo. Nevidni aparat se lahko uporabi pri vse naštetih tegobah, saj bo v hitrem času poskrbel za raven in lep nasmeh. 

Implantat za odpadli zob

Implantat nas lahko reši tudi takrat, ko izgubimo en sam zob v sprednjem delu čeljusti. Ker si ne moremo privoščiti, da bi bili brez sprednjega zoba, se veliko posameznikov odloči za namestitev implantata, ki bo hitro in enostavno rešil celotno situacijo. 

Implantat nam bo kirurg hitro vstavil in nam vzel mero za izdelavo umetnega zoba, ki nam ga bodo namestili na vsadek. Tak zob bo deloval izredno naravno. Z njim bomo lahko normalno ugriznili tudi v tršo hrano in se ne bomo bali, da bi nam zob odpadel. Čeprav je cena postopka precej visoka, bomo po dolgotrajni uporabi z implantatom zelo zadovoljni in nam ne bo žal.