Tajska masaža Maribor

tajska masaza maribor

Tajska masaža je dolgoletna tradicija, ki lajša simptome napetosti, bolečin v sklepih in mišicah, povečuje gibljivost, lajša nespečnost, pospešuje cirkulacijo krvi in nasploh učinkuje blagodejno na misli, občutke in telo. Tajska masaža v Mariboru sestoji iz različnih vrst masaž, kot so tradicionalna tajska masaža, tajska masaža z aroma olji, masaža s kokosovim maslom in masaža stopal.

Masaža z eteričnimi olji izkorišča učinek dišav, ki pomagajo pri pomirjanju. Olja negujejo in mehčajo kožo, kar je v mrzlih dneh koži še posebno v korist.

Kokosovo maslo je bogato s hranilnimi snovmi in blagodejno vpliva na kožo, jo nahrani, vrača lesk in videz prožnosti.

Tajska masaža Maribor z znanjem in tradicijo skrbi za dobro počutje in vračanje vitalnosti.

Pri tajski masaži Maribor se znanje združi s kvaliteto in z ljubeznijo do zdravega telesa.

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal blagodejno vpliva na notranje organe ter tako uravnoveša energetski pretok v njih. Poveča prekrvavljenost telesa, saj je znano, da je prekrvavitev v stopalih pogosto slabša kar se odraža v mrzlih stopalih.

Refleksna masaža stopal prija ob vsaki priložnosti, predvsem pa je tehnika naravnega zdravljenja. Z njo se zdravi različne motnje v delovanju telesa. Refleksno masažo stopal se uporablja za lajšanje bolečin v hrbtu, pri prebavnih in menstrualnih motnjah, glavobolih in težavah s stresom. Ima veliko vlogo pri sproščanju in pomirjanju, pomaga pri prekrvavitvi telesa ter stimulira ostale čute in organe.

Stres, napetost in nemir se lahko lajšajo tudi z masažo, saj je za dobro počutje poglavitno, da se počutimo umirjeni in zadovoljni.