Vsestranska vozila znamke Ford

Ford Focus

V mnogih primerih potrebujemo vozilo, ki bo kos prav specifični nalogi. A še bolj pogosto bodo zadostili vsem potrebam in premostili vse izzive vsestranski avtomobili, ki so idealna rešitev za večino običajnih voznikov. V ponudbi znamke Ford najdemo kar nekaj izbire med vsestranskimi avti – med drugimi sta tu Ford Focus, en izmed najbolj priljubljenih osebnih avtomobilov, ter Ford Kuga, priljubljeni novodobni športni terenec za vse potrebe.

Ford Focus skorajda ne potrebuje dodatnega opisa, saj gre za avtomobil, ki ga zelo pogosto srečujemo tudi na slovenskih cestah. Tri generacije v uporabi prinašajo celo vrsto variacij in izvedb, tako da ta model zadosti tudi potrebam tistih voznikov, ki so na določenih področjih nekoliko bolj zahtevni. Nova generacija pa je pisana na kožo tistim, ki iščejo varčen avtomobil, opremljen z udobjem, ki ga zagotavlja sodobna tehnologija. Ford Focus namreč postavlja trende na področju osebnih avtomobilov z integracijo nekaterih sistemov, ki jih imamo danes že za nepogrešljive, na primer parkirne senzorje in kamero za vzvratno vožnjo.

Ford Kuga prinaša nekoliko drugačno izkušnjo, čeprav gre še vedno za zelo vsestranski avtomobil. Kuga je eleganten športni terenec, ki se uvršča na idealno pozicijo med običajnimi osebnimi avtomobili in velikimi robustnimi terenci. Zagotavlja zelo udobno vožnjo in užitek tudi na dolgih potovanjih, hkrati se ne ustraši zahtevnega terena. Tudi Ford Kuga v veliki meri izkorišča vse mogoče prednosti, ki jih prinaša vgrajena oprema. Posledica je osupljiva vozna izkušnja, ki je pri drugih avtomobilih ne najdemo. Ford Kuga predstavlja privlačno opcijo tudi za družine in druge uporabnike, ki iščejo večji in predvsem udoben avto.