Zunanje in notranje keramične ploščice 

Keramične ploščice lahko položite znotraj ali zunaj svojega doma. V zunanjem delu doma so izjemno dobrodošle na terasi ali na balkonu. Na trgu je veliko dobre ponudbe, vseeno pa je izjemno pomembno, da smo pri izbiri ploščic iz keramike previdni. Najpomembneje je, da izberemo keramične ploščice dobrega proizvajalca. 

Sicer pa se keramične ploščice ponašajo z vrsto prednosti. So izjemno trdne in neprepustne. Narejene so iz materiala, ki dokončno nastane z žganjem pri zelo vročih temperaturah. Posledično vam ploščice tudi v zimskem času ne bodo popokale, kar se pri polaganju na zunanjih površinah pri drugih materialih neredko zgodi. Večji prednosti, s katerimi se ponašajo keramične ploščice, sta še obstojnost in preprosto vzdrževanje. Če boste ploščice iz keramike pravilno namestili, vam lahko odlično služijo tudi do več desetletij. 

Po nakupu keramičnih ploščic pa je pomembno, da si priskrbite dobrega oziroma izkušenega keramičarja, ki vam bo material dobro in hitro položil na želeno lokacijo. 

Kuhinjske ploščice so odlična izbira za vsak dom 

Sodobne kuhinje so pogosto odete v kakovostne ploščice, ki niso samo prijetnega videza, temveč so tudi izjemno funkcionalne. Kuhinjske ploščice so lahko narejene iz različnih material, od tega pa je v veliki meri odvisna tudi njihova kakovost. 

Izjemno dobro se obnesejo keramične kuhinjske ploščice, saj veljajo za izjemno trpežne in obstojne. Prav tako so zelo enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Na trgu so vam na voljo v številnih različicah. Med seboj se ploščice za kuhinjo razlikujejo tudi v barvi. Nekateri drznejši uporabniki se zelo radi odločijo na primer za ploščice v rdeči barvi. A pri izbiri je dobro paziti, da se barva kuhinjskih ploščic dobro ujame še z drugimi elementi. Veliko uporabnikov se odloči tudi za povsem nevtralne ploščice, saj jim je bolj kot sam videz pomembna kakovost izdelka. Ne glede na to, se kuhinjske ploščice odlično obnesejo.