Akcija – PVC okna

Akcija PVC okna

Nič ni narobe s tem, da pri izbiri oken gledamo tudi na ceno – na voljo imamo namreč izvrstno rešitev, ki bo potešila tudi zahteve tistih, ki iščejo kakovostna in vzdržljiva okna. PVC okna prinašajo izjemno razmerje med kakovostjo in ceno. Čeprav sodijo med najcenejša okna, so kos praktično vsem izzivom v sodobnih stanovanjskih in drugih objektih. Še posebej dobra izbira pa so v primeru, da p še zniža. Tako gre za res neprekosljivo ponudbo, ki je kot nalašč tudi za najbolj zahtevne kupce.

Cena za PVC okna v primerjavi z alternativami

Čisto možno je, da kakšna dobra akcija PVC okna zniža tudi pod 100 evrov, kar je izvrstna cena za dobra okna. To seveda velja za standardna okna manjših dimenzij, a tudi večja PVC okna niso pretirano draga in se lahko prav tako pojavijo v ponudbi že za okoli 100 ali 200 evrov.

Kakšna pa je cena v primerjavi z alternativami? Alternativo PVC oknom predstavljajo predvsem lesena in ALU okna. Lesena okna imajo to prednost, da so izdelana iz naravnega materiala in so čudovita na pogled, čeprav ne zagotavljajo enakih funkcionalnih lastnosti kot PVC okna. Poleg tega so dražja – tudi, če akcija za PVC okna ne velja, bodo ta še vedno okoli 30 % cenejša v primerjavi z lesenimi okni.

ALU okna imajo še večjo cenovno razliko. Res pa je, da ta okna prinašajo nekoliko izboljšane strukturne lastnosti in so primerne za uporabo v zahtevnejših razmerah, morda tudi v takšnih, kjer se PVC okna res ne bi najbolje obnesla. A tudi cena je temu primerna – ALU okna so še enkrat dražja od PVC oken. Seveda so v primeru, da velja kakšna dobra akcija, PVC okna še nekoliko cenejša in nedvomno predstavljajo boljšo izbiro, če ne gre res za kakšne specifične zahteve, ki kličejo po izbiri ALU okvirov.