BCS kosilnica za kmetijska dela

BCS kosilnica

BCS kosilnica je bila ustvarjena zato, da kmetom lajšajo delo. Že v preteklosti so bila kmetijska dela izredno zahtevna. Kmetje so včasih vse delo izvajali ročno in so za vsako posamezno opravilo porabili veliko časa. Ker so ljudje vedno težili k temu, da bi delo čim hitreje opravili, so začeli izdelovati delovne pripomočke, ki so še dandanes kmetom v veliko pomoč.

BCS kosilnica ima izredno širok spekter uporabe. Nekateri izmed mnogih modelov, ki so na voljo, so primerni za gorska pobočja. S pomočjo robustnega ogrodja in okretnih koles jo bomo zlahka uporabljali in kosili tudi izredno visoko travo. Lahko pa jo bomo seveda uporabljali tudi za košnjo trave ob hiši, saj izredno prilagodljiva.

BCS kosilnica, ki ni prevelika, tehta navadno okrog 100 kilogramov in ima 8 konjskih moči. Poganja jo bencin in lahko doseže hitrost 4 kilometrov na uro. Pomika se lahko naprej in nazaj ter je ima vgrajen invertor, ki nam omogoča hitro menjavo smeri vožnje. Zaradi enostavne uporabe spada med izredno priljubljene delovne pripomočke.

Zetor rezervni deli za traktorje in ostale delovne stroje

Zetor rezervni deli so namenjeni vsem uporabnikov kmetijskih strojev blagovne znamke Zetor. Vsak traktor se po določenem času redne uporabe lahko pokvari. Določeni deli se obrabijo in tako potrebujejo zamenjavo. Za zamenjavo se lahko obrnemo na pooblaščeni servis, ki ima vse rezervne dele vedno na voljo. Če pa imamo dovolj tehničnega znanja, lahko okvarjen del tudi sami zamenjamo.

Zetor rezervni deli so velikokrat predstavljeni tudi na različnih internetnih straneh, kjer lahko z lahkoto najdemo želen kos. Največkrat moramo pri traktorju zamenjati ležaje, ki se izredno hitro obrabijo. Poleg ležajev pa so tu še zglobi, amortizerji, batni obročki, bakrene podložke, blatniki, hidravlične cevi in še marsikaj.

Zetor rezervni deli imajo različne cene. Največ kmetov se za nakup obrne kar na serviserja, saj vedo, da bomo tako hitro uredili nastalo težavo, saj bo okvarjen del kvalitetno zamenjan.