Definicija sodobnega športnega terenca

Ford Edge

Sodobni športni terenci se vse bolj odmikajo od ideje gospodarskih vozil, ki je ključno oblikovala njihov razvoj v preteklosti. Danes so takšna vozila namenjena prav vsem, tako da gre za odlične osebne ali družinske avtomobile. So zelo vsestranski, kar jim omogoča suveren dizajn in zbirka sodobne tehnologije. Vse, kar mora biti sodoben terenec, pa pooseblja Ford Edge, vsestranski avtomobil priznane znamke Ford.

Ford Edge bo prepričal vse vrste voznikov, bržkone celo tiste, ki niso naklonjeni športno-terenskim izvedbam. Gre namreč za zelo eleganten avtomobil, ki se odlično znajde v vsaki vlogi. Lahko se uporablja tudi kot mestni avto ali za vsakodnevno vožnjo v službo. Najbolj pa se seveda izkaže na daljših izletih po podeželju in celo na bolj neugodnih terenih.

Zaradi čvrste konstrukcije in premišljenega dizajna, pa tudi vgrajene tehnologije, velja Ford Edge za enega izmed najbolj varnih avtomobilov po evropskih standardih. Avto je posebej prilagojen za udobno vožnjo, kar dokazujejo številne rešitve za dobro počutje v potniški kabini – prilagodljivo krmljenje, sistem za zmanjševanje hrupa, gumb namesto ročne zavore …

V vsakem pogledu je Edge odlična izbira, tako da je vsekakor pametno obiskati pooblaščeno avtohišo in tega lepotca zapeljati na testno vožnjo. Pravi kraj za ogled in nakup Ford avtomobilov je pooblaščena avtohiša, ki ima bogat razstavni salon, a združuje tudi druge storitve, ki močno olajšajo življenje voznikom na dolgi rok. Zanesljiva avtohiša je torej dober partner tudi tistim, ki so nakup avtomobila že opravili, in bi radi v njem uživali kar se da dolgo časa.