Husqvarna tc 142 je odličen za košnjo večjih površin

Husqvarna tc 142

Husqvarna tc 142 spada med boljše in zmogljivejše parkovne kosilnice, ki so primerne za izredno velike površine, saj omogočajo enostavno košnjo. Traktor je izjemno robusten in ima vgrajen brezstopenjski hidrostatični menjalnik z dvema pedaloma za enostavno krmiljenje vožnje. Menjalnik je kakovosten in omogoča dolgo življenjsko dobo naprave.

Husqvarna tc 142 je primeren za vse, ki imate doma večji travnati vrt, sadovnjak ali vinograd, ki ga morate pred obdelavo pokositi. Udoben sedež vam omogoča več urno sedenje in hitro opravljanje dela. S traktorsko kosilnico ne obremenjujemo hrbta, saj med delom lahko pravilno sedimo in z dobro držo ohranjamo zdravo hrbtenico.

Husqvarna tc 142 poganja bencin in ima izredno kvaliteten motor, ki se ne kvari. Pri vseh traktorskih kosilnicah lahko po želji nastavimo višino košnje, ta sega od 38 milimetrov pa vse do 102 milimetra.

Robotska kosilnica je izredno natančna

Robotska kosilnica lajša delo že marsikateremu Slovencu, ki raje kot kosi travo uživa v prostem popoldnevu. Spomladi in poleti je košnja trave obvezne tudi večkrat na mesec. Navadno se nobenemu družinskemu članu ne ljubi potiskati težke motorne kosilnice in se potiti na žgočem soncu. Za vse, ki raje počivajo kot kosijo travo, so proizvajalci kosilnic izdelali odlično robotsko kosilnico, ki sama pokosi trato.

Robotska kosilnica ima štiri kolesa, ji lahko premagajo tudi zahtevnejše površine. Zadnji dve sta navadno narebričeni in tako omogočata odličen pogon. Pomembno je, da pred začetkom košnje pregledamo teren, da se ne bi kosilnica poškodovala ob stiku z nevarnim večjim kamenjem ali drugimi ovirami.

Robotska kosilnica se lahko upravlja tudi s pametnim mobilnim telefonom, kar je velika prednost. Telefon povežemo z nastavitvami robotske kosilnice in že jo lahko na daljavo upravljamo. Ker je izjemno tiha in lahka je primerna za uporabo povsod. Če želimo, jo lahko s seboj odnesemo tudi na morje.