Kartuše in tonerji za profesionalce

Za domače uporabnike izbira kartuš za tiskalnik ni zahtevna – preprosto najdemo izdelke, ki so združljivi z našim modelom, in se verjetno odločimo za najcenejšo opcijo. Zahtevnejši uporabniki pa imajo pri izbiri bistveno več težav. To so poslovni uporabniki, fotografi in razni drugi profesionalci, ki pri svojem delu potrebujejo vrhunske natise.

Za poslovne tiskalnike

V pisarnah, šolah, uradih in drugih okoljih, kjer se pogosto tiska, so priljubljena rešitev Lexmark laserski tiskalniki, posledično pa tudi Lexmark tonerji. Gre za priznanega proizvajalca pisarniških naprav, ki slovi prav po dovršenih linijah tiskalnikov za poslovno rabo. Originalni Lexmark tonerji so logična izbira za zahtevne uporabnike – gre namreč za kakovostne izdelke z visoko kapaciteto, predvsem pa priznani proizvajalec zagotavlja popolno združljivost s tiskalnikom in garantira brezhibne natise. Lexmark tonerji poleg tega ustrezajo tudi garancijskim pogojem in bistveno olajšajo vzdrževanje naprav.

Za fotografe in tiskarje

Tisti, ki želijo tiskati v barvah in pri tem iščejo posebno kakovost, bodo rešitev verjetno našli v tiskalnikih Canon. Tudi v tem primeru je logična dopolnitev tiskalnika Canon toner, čeprav bodo izbirčni fotografi in tiskarji verjetno izbrali brizgalni tiskalnik na kartuše. Ne glede na to, ali gre za Canon toner ali kartušo, pa bo izdelek upravičil zaupanje. Proizvajalec je namreč znan po izjemni kakovosti barv, ki omogočajo brezskrben natis tudi najzahtevnejših barvnih izdelkov. Celo laserskim tiskalnikom bo kakovosten Canon toner omogočil tiskanje živahnih barvnih motivov, po katerih lasersko tiskanje sicer ni znano. Seveda pa bodo fotografi in tiskarji še raje uporabljali specializirane brizgalne tiskalnike prav za ta namen.