Mizarske storitve za zahtevne stranke

Pohistvo po narocilu

Na profesionalne mizarje se običajno obrnemo zato, ker imamo določene želje in potrebe, ki jih drugje pač ni možno izpolniti. Kar nekaj je takšnih opravil, ki jih gre zaupati le mizarskim strokovnjakom. Predvsem na področju izdelave stanovanjske opreme in pohištva, kjer je res ključnega pomena, da je vsak kos vzdržljiv, kvaliteten in povsem prilagojen svojemu namenu.

Pohištvo po naročilu

Profesionalni mizarji se pogosto ukvarjajo z izdelavo pohištva po meri, saj je prav to ena izmed najbolj priljubljenih storitev, po katerih povprašujejo stranke. Nič čudnega, saj je od pohištva v veliki meri odvisna kakovost bivanja v stanovanjskih prostorih. Tisti, ki cenijo kakovostno, funkcionalno in estetsko dovršeno stanovanjsko opremo, se bodo odločili za pohištvo po naročilu. A ne samo za uporabo v stanovanju, pohištvo po meri je vsekakor odlična rešitev tudi za mnoge druge uporabnike, tudi poslovne, ki izberejo pohištvo po naročilu zato, ker iščejo prav posebne funkcionalnosti.

Obnova starega pohištva

Dragoceni in pomembni kosi pohištva so neprecenljivi in nezamenljivi. Ne moremo jih preprosto zamenjati z nakupom novega pohištva, temveč se moramo posvetiti obnovi. Tudi obnova starega pohištva predstavlja pomemben del ponudbe mizarskih mojstrov. V določenih primerih gre le za ohranjanje izvirne podobe, pogosto pa tudi za celovito obnovo osnovnih funkcionalnosti pohištva. Ne glede na to, za kakšno nalogo točno gre, je pametno obnovo starega pohištva zaupati strokovnjakom. Na ta način lahko povrnemo življenje različnim kosom starega pohištva – včasih se splača to storitev koristiti tudi za kose, ki niso posebej dragoceni ali veliko vredni, saj je podaljšana življenjska doba pogosto cenejša in elegantnejša rešitev od investicije v novo opremo.