Parni čistilec za gospodinjsko rabo

Parni čistilec

Čiščenje s paro je že dobro znano kot učinkovita metoda, ki se sijajno obnese v boju proti vsem vrstam umazanije. Posebej dobro se takšni čistilci izkažejo v domačem gospodinjstvu, kjer bi morali sicer za različne madeže uporabljati različna sredstva. S pravo parno napravo pa brez potrebe po kemikalijah hitro in učinkovito opravimo prav z vsakim madežem. Ponudba naprav na tem področju je zelo bogata – na voljo imamo univerzalne čistilce ter namenske, prilagojene za točno določeno delo.

V vsakem primeru je parni čistilec univerzalna naprava, ki bo kos različnim madežem. To dosega s pomočjo vroče pare, ki je posebej učinkovita pri čiščenju, hkrati pa prijazna do različnih materialov in seveda do ljudi in živali. Uporablja se lahko za vse mogoče potrebe v hiši, pa tudi zunaj nje, na primer za čiščenje teras, dvorišča, garaž in podobno.

Parni čistilec je nadalje zelo dostopna naprava, ki si jo lahko privošči vsako gospodinjstvo. Glede na to, da gre za univerzalno čistilno napravo, je ugodna cena še toliko bolj presenetljiva – tak čistilec bo namreč nadomestil različne druge pripomočke in sredstva, s tem pa ne le olajšal delo, temveč tudi znižal stroške.

Vzdrževanje čistilca

Karcher servis poskrbi, da so čistilci te znamke vedno v optimalni formi. Za naprave znamke Karcher servis ponujajo različni usposobljeni mojstri, ki sodelujejo tako z zasebnimi kot s profesionalnimi uporabniki in lahko pomagajo pri vseh vrstah težav. Posebnega vzdrževanja običajni čistilci za gospodinjsko rabo sicer ne potrebujejo oziroma lahko vse potrebno postorimo kar doma, je pa Karcher servis seveda nepogrešljiv za uporabnike naprednejših naprav.