Najboljše iz ASUS arzenala

prenosnik asus

Ker je proizvajalec ASUS znan predvsem po tem, da nudi široko paleto izdelkov za uporabnike z vsemi mogočimi potrebami, je morda kar nekoliko težko izpostaviti področje, na katerem znamka posebej izstopa. Verjetno pa si posebne omembe zasluži ASUS gaming, linija izdelkov, ki je pisana na kožo navdušencem nad video igrami. Marsikateri prenosnik ASUS v tem oziru močno presega konkurenčne alternative, zato je ASUS že dolgo časa prva izbira tistih, ki iščejo v prenosniku brezkompromisno zmogljivost, ki je ključnega pomena za tekoče poganjanje najnovejših računalniških iger.

ASUS ROG

Med ASUS gaming izdelki izstopajo predvsem prenosniki ASUS ROG, ki že s kratico, ki označuje Republic of Gamers, izdajajo, da so namenjeni prav igričarjem. Linija ROG je skorajda samoumevna izbira tistih, ki iščejo igričarski prenosnik. Pod to oznako se skriva kar nekaj zavidljivo zmogljivih prenosnikov, ki bodo ugodili gamerjem z različnimi potrebami. Tisti najboljši prenosniki ROG bodo brez težav poganjali tudi najnovejše igre na visokih nastavitvah, poleg tega bodo pričarali neverjetno izkušnjo z vrhunskim zaslonom, kakovostnim ozvočenjem in dovršenimi dodatki, kot so tipkovnica in številni priključki. Drugi prenosniki ROG omogočajo cenovno dostopnejše poganjanje iger, ne da bi morali za to sklepati prevelike kompromise glede zmogljivosti. Vsak prenosnik ASUS ROG bo presenetil s popolno predanostjo svetu računalniških iger – od izgleda ohišja do komponent in dodatkov.

ASUS gaming postaja sinonim mobilnega igričarstva, seveda pa proizvajalec igričarjem ponuja marsikaj tudi na področju namiznih računalnikov. Posebej mamljive so grafične kartice, ki jih nudi tudi ASUS v svoji gamerski liniji – preverite!