Novi pripomočki stare generacije

Servis telefonov

Prihod pametnih telefonov v človeški družbi povzroča veliko revolucijo, kar se iz leta v leto bolj izkazuje. Tudi starejši ljudje, ki so nekdaj mislili, da bodo prihod in uporabo novih tehnologij lahko prepustili svojim otrokom ali vnukom, so sčasoma ugotovili, da so pametni telefoni tako uporabno orodje, da se splača vložiti nekaj truda in se naučiti uporabljati to novodobno čudo, ki je za marsikaterega starostnika izjemno zapletena reč. 

Mladostniki, oziroma kakor jim pravimo, pripadniki nove Z generacije, pa so po drugi strani praktično odraščali s pametnimi telefoni v rokah. Za njih je uporaba pametnih telefonov že skoraj tako naravna, kot pisanje s svinčnikom ali branje knjige. To ima seveda svoje prednosti in slabosti, vendar se bomo morali vsi skupaj navaditi, da je to enostavno dejstvo in nova realnost. Pomembno je, da se tej novi realnosti ne poskušano upirati, temveč jo poskušano prikrojiti tako, da nam bo kar najbolj služila. 

Bo Huawei servis še samoumevna storitev?

Poskrbeti moramo, da otroke pravilno izobrazimo v uporabi telefonov in tudi v zmernosti in primernosti uporabe telefonov. Prav tako je dobro, da imamo na razpolago dober in ugoden servis telefonov, kjer si lahko hitro zagotovimo popravilo telefona. Za ljubitelje Huawei telefonov se z gospodarsko vojno ZDA proti podjetju Huawei morda začenja težavno obdobje, saj bo v prihodnosti verjetno težje najti Huawei servis, kot smo zdaj navajeni. Ni še čisto jasno, kako se bo na to dogajanje odzvala Evropa, vendar pa lahko le upamo, da bo Huawei servis še dostopen vsaj za Evropejce. 

Servis telefonov počasi postaja skoraj tako pomembna storitev, kot je popravilo avtomobilov ali celo medicinske storitve, sploh če pomislimo, da so telefoni na nek način že postali nekakšen dodaten človeški ud. Seveda lahko brez dobre storitve kot je servis telefonov zlahka še naprej živimo, vendar pa težje delujemo v današnji poslovni in socialni družbi.