Oljenje parketa

oljenje parketa

Vse bolj se zavedamo vplivov strupenih plinov na naše okolje in zdravje človeka. Naravne in zdravju prijazni odgovori so vse bolj pomembne. Ravno tako je tudi pri oljenju parketa in drugih lesenih površin v poslovnih in bivalnih objektov.

Oljenje parketa in drugih naravnih talnih in surovih lesenih oblog se kot osnovne surovine premazov uporabljajo naravna olja. Naravna olja delimo na sušeča in nesušeča. Sušeča olja so primernejša za uporabo. V 24 urah na površini ustvarijo suh film. Je pripravljen in že pohoden za bivanje brez odvečnega smrada in hlapov. Raznovrstni laki ga za sabo puščajo že več tednov. Edinstven dotik z lesom pa nam omogoča. Les je živ in olje omogoči, da ga začutimo v vsej njegovi toplini in lepoti. Lepota naravnega lesa je nekaj posebnega. Ravno zaradi tega je prav, da ga naravno zaščitimo in ga ohranimo v vsej njegovi veličini.

Oljenje parketa je storitev, na katero se lahko naročite tudi s pomočjo spleta.

Vinil plošče

Vinilne talne obloge so sestavljene iz vinil plošče. So zelo pogosta in popularna izbira za moderne domove. Vinilne talne obloge so tehnološko zelo dovršen produkt in so prava izbira za hiter način življenja. Izjemno so odporne in potrebuje zelo malo vzdrževanja. Polaganje vinil plošč je zelo hitro in preprosto. Vinilne talne obloge so pravi izdelek za vsak življenjski slog. Razlogi za to so nezahtevna nega, enostavnost, estetski videz in izjemna cena. Izbira vinilnih talnih oblog je velika in lahko izbirate med različnimi modeli. Do popolnih kopij keramike in kamna, imitacije lesa, ter nenaravne barve in skoraj umetne vzorce. Stroškovno prijazna in enostavna je skrb za vinil. Vinilne talne obloge so oblikovane tako, da predstavljajo kompaktno, lepo, udobno talno oblogo. Enostavno polepšajo vsak prostor in vaš dom.

Poznamo klasični vinil in vinil na klik. Najbolj popularen je vinil na klik. Vinil na klik je sestavljen iz pravokotnih, malo manj kot dva metra dolgih ploščah, ki se sestavljajo skupaj kot sestavljanka.

Vinil plošče so vam na ogled tudi na spletu, kjer si lahko preberete še več koristnih lastnosti o njih.