Peleti a1 se lahko dostavijo na dom

Peleti a1 se lahko brez večjih težav dostavijo direktno na naš naslov. Dobri ponudniki imajo možnost dostave s tovornjakom. V notranjost hiše pa jih dostavijo z ročnim viličarjem.  Seveda moramo imeti dobre pogoje. To pomeni, da hiša ni postavljena v strmem bregu, kamor bi tovornjak težko dostopal. Poleg tega moramo paziti, da imamo okoli hiše gladko podlago in da do naše hiše ni nizkih podvozov ali mostov, ki preprečujejo dostavo s  tovornjakom. 

Peleti a1 se lahko dostavijo tudi s kombijem. To je odlično predvsem za manjše količine peletov. Če bomo naročili le par 15 kilogramskih vreč, nam jih bodo zagotovo dostavili s kombijem. Kombi je odličen način za dostavo, saj se lahko poda tudi v ožje predele vasi, kjer je slabša dostopnost. 

Peleti a1 bodo tako pri nas že v dveh dneh po naročilu in plačilu. Seveda se moramo pred nakupom pozanimati ali je dostava vključena v ceni ali ne. Nekateri ponudniki namreč zaračunajo dostavo ločeno tudi pri nakupu večje količine kar je za določene kupce odbijajoče, saj se jih zdi nepošteno. 

 

Bukova drva nam omogočajo poceni ogrevanje

Bukova drva so odličen način ogrevanja, ki nas ne bo stal veliko denarja. Kurjava s poleni spada med najstarejše načine ogrevanja prostorov. Les vedno lepo gori in je zato bil od nekdaj precej priljubljeno kurilno sredstvo. Poleg tega so ga ljudje imeli vedno dovolj na voljo. 

Bukova drva predstavljajo tudi obnovljivi vir energije, kar pomeni da so izjemno ekološka. Vsekakor moramo poskrbeti, da so drva vedno primerno osušena preden jih damo v peč. Če nimamo možnosti za kvalitetno spravilo drvi, je bolje da razmislimo o drugačnem načinu ogrevanja. 

Bukova drva so tudi cenovno izredno dostopna. Če pomislimo na višanje cen vseh ostalih kurilnih sredstev, je kurjenje s pomočjo drvi izredno priročno, saj za nakup ne bomo potrošili preveč denarja.