Poceni do lepih zob

Zobni vsadki akcija

Estetski posegi pri privatnem zobozdravniku znajo biti zelo dragi, še posebej, če gre za kakšne kompleksnejše posege, ki zahtevajo veliko dela in materiala. A ni nujno tako. Prav lahko se pretiranim stroškom izognemo, ne da bi morali sklepati kompromise glede rezultatov estetskih storitev. To lahko dosežemo z iskanjem dobrih ponudb, lahko pa enostavno pobrskamo po storitvah in najdemo cenejše alternative s primerljivimi rezultati.

Akcijske ponudbe

Nekatere storitve so drage in smiselnih alternativ preprosto ni – to so recimo posegi, pri katerih se zahtevajo zobni vsadki. Akcija je v takšnih primerih praktično edina možnost, da stroške nekoliko omilimo. Sploh pri vsadkih, ki so zelo elegantna in vsestranska rešitev za različne težave z manjkajočimi zobmi. Za zobne vsadke akcija pomeni, da lahko pri tej storitvi veliko prihranimo, saj že majhni odstotki pomenijo velike zneske, ki hitro nanesejo tudi 500 € in več. Odvisno seveda, kakšno storitev iščemo. Če se zahtevajo zgolj osnovni zobni vsadki, akcija ne bo naredila velike razlike, saj so takšni vsadki že v izhodišču cenovno precej dostopni. Večja razlika bo pri celotnih protezah in drugih kompleksnejših in obsežnejših posegih.

Alternativne storitve

Na nekaterih področjih je moč najti dobre alternative dragim storitvam. Zobne luske so na primer dobra izbira pri estetskem zobozdravstvu. Zobne luske namreč učinkovito spremenijo podobo zob, in to na relativno poceni način. Ni treba zapravljati za beljenje in podobne tretmaje, ki jih je treba pogosto tudi ponavljati, s čimer nastanejo stalni stroški. Zobne luske so hitra in enostavna rešitev, predvsem pa cenovno ugodnejša alternativa. Ne gre pa za univerzalno izbiro, seveda.