Ponudba znamke ASUS

Tablica ASUS

Znamka ASUS slovi po zelo raznoliki ponudbi, ki pokriva večino potreb sodobnih računalniških navdušencev in tudi tistih, ki se na tehnologijo ne spoznajo kaj preveč. Na eni skrajnosti najdemo vrhunske namizne računalnike za zahtevno delo ali poganjanje sodobnih računalniških iger, drugo skrajnost pa predstavlja tablica ASUS, ki je z nizko ceno in praktičnimi dimenzijami osnovni spremljevalec na vsaki poti. Med obe skrajnosti se seveda uvršča še prenosni računalnik, ki prav tako odpira vrsto možnosti.

Ni pa ponudba bogata samo na enem in drugem koncu spektra ter v sredini. Prav na vsaki točki najdemo kak izdelek. Marsikatera tablica ASUS na primer že posega na področje prenosnikov, prav tako se marsikateri prenosni računalnik povsem spodobno kosa tudi z najzmogljivejšimi stacionarnimi. Izbire je dovolj za prav vse uporabnike. Če pa pestra ponudba tablic, prenosnikov in stacionarnih računalnikov še ni dovolj, ponuja ASUS hibridne računalnike, ki so pisani na kožo tistim, ki iščejo kompromis med tablico in prenosnikom. Serija ASUS Transformer Book je ena izmed najbolj znanih in priznanih na tem področju. Gre za prenosni računalnik, ki ga je možno v trenutku spremeniti v tablico oziroma obratno. Tako združuje prednosti obeh svetov – je majhen in praktičen, a zagotavlja zmogljivost in funkcionalnost običajnega prenosnika.

Tudi znotraj vsake skupine je veliko izbire. Tablica ASUS je na primer na voljo v zelo različnih velikostih in zmogljivostih, poleg tega so različni modeli opremljeni z različnimi operacijskimi sistemi, kar vsekakor naredi veliko razliko. Pri prenosnikih je razpon še večji, saj imamo na voljo cenovno ugodne kompaktne prenosnike, vsestranske multimedijske prenosnike, poslovne naprave ter najzmogljivejše prenosnike.