Steklena predelna stena za pisarne

Steklena predelna stena za pisarne

Steklena predelna stena se največkrat uporabi v pisarnah, kjer si vodilni želijo ustvariti prostor, ki bo prijeten za pogled a hkrati tudi funkcionalen za čim več delavcev, ki med svojim delom potrebujejo tudi mir. Velikokrat se zgodi, da zaradi klepetanja sodelavcev nekateri zaposleni ne morejo uspešno delati in so zato nemirni. 

Steklena predelna stena omogoča mirno delovno okolje ter funkcionalno razporeditev pisarn. Prednost pri naročilu predelne stene je ta, da jo ponudniki lahko namestijo v enem dnevu. Nekateri naročniki nanje nalepijo tudi okrasne nalepke, ki predelni steni dajo poseben pečat. Steklena predelna stena z okrasno nalepko je le malce dražja od navadne, zato je pravi prodajni hit, ki ima vedno več naročnikov. 

Steklena predelna stena ima poleg hitre montaže tudi prednost izjemno hitre demontaže, tako lahko iz majhnih pisarn dobimo v kratkem času ponovno eno veliko pisarno. Pri tem ne potrebujemo delavcev, ampak lahko s pomočjo hišnika sami demontiramo vse predelne stene. 

Alu vrata za zvočno izolacijo

Alu vrata so narejena tako, da preprečujejo uhajanje toplote iz našega doma. Poleti pa zadržujejo vročino, ki pripeka skozi cel dan. Najboljši modeli omogočajo tudi zvočno izolacijo. Skrbijo namreč za zmanjšanje hrupa, ki prihaja iz ceste ali iz sosednje stavbe. Ker je marsikateri dom postavljen ob prometni cesti, je zvočna izolacija več kot dobrodošla. 

Alu vrata so barvno zelo raznolika. Največ kupcev se odloči za vhodna vrata v sivi, črni, beli ali srebrni barvi. To so barve, ki so aktualne v vseh letnih časih ter v vsakem obdobju. Tisti, ki so po duši malce bolj kreativni, pa si lahko naročijo tudi vrata v rdeči rumeni ali modri barvi. Vrata so lahko pobarvana točno tako, kot si zaželi kupec. 

Alu vrata imajo največkrat dodano tudi steklo, ki jim doda pravšnjo piko na i, da postanejo elegantna in privlačna za čim več kupcev.