Thule nosilci upravičeno uživajo veliko zaupanja

thule-nosilci-zaupanje

V ponudbi nosilcev, ki jih nameščamo na vozila za prevoz dodatnega tovora, bomo našli kar nekaj uglednih znamk, a avtoriteta na tem področju je gotovo švedski proizvajalec Thule. Z dolgo tradicijo in inovativnimi rešitvami so se Thule nosilci zanesljivo uveljavili v samem vrhu te ponudbe, kjer upravičeno uživajo veliko zaupanja med bolj ali manj zahtevnimi uporabniki. 

Z izbiro teh nosilcev skorajda ne moremo zgrešiti, saj lahko vedno računamo na visoko kakovost in popolno zanesljivost, našli pa bomo tudi rešitve za kakšne posebne potrebe.

Znamka Thule ima zelo široko ponudbo med avtomobilskimi nosilci in mnogimi dodatki za to opremo. Najbolj pa slovi po odličnih nosilcih za kolesa ter univerzalnih strešnih nosilcih za prevoz dodatnega tovora. V vsakem primeru nam Thule nosilci ponujajo nekatere značilne odlike in posebne prednosti te znamke, zato se gotovo splača poznati njihovo ponudbo in tudi izkoristiti odlične izdelke, ki jih imamo na voljo za svoje vozilo.

Thule nosilci ponujajo izvrstno alternativo za prikolice in druge nerodne opcije za prevoz koles in dodatnega tovora

Thule nosilci ponujajo različne rešitve za prevoz koles

Najbolj prepoznavni so prav nosilci za kolesa, ki jih dobimo v različnih izvedbah. Kolesarji so pogosto precej zahtevni, ko gre za prevoz koles z avtomobilom. Tudi rekreativci se želijo kar pogosto podajati na kolesarjenje v naravi, kolo želijo vzeti s seboj na dopust ali pa se zapeljati kam drugam, kjer bodo lahko na kolesu povsem uživali. V vseh teh primerih potrebujemo pravi nosilec.

Thule nosilci nam ponujajo kar dosti izbire, posamezni modeli pa se med seboj lahko precej razlikujejo. Poznamo različne tipe nosilcev za kolesa. Gotovo so vsem znani strešni nosilci, ki omogočajo prevoz koles na strehi. To je lahko dobra rešitev, saj imamo na strehi veliko prostora, tam kolesa ne bodo motila nikogar. 

Na streho vozila lahko namestimo več koles, morda bomo našli dovolj prostora za kolesa cele družine, če seveda imamo nosilec, ki nam to omogoča. Med inovativnimi Thule nosilci najdemo tudi modele, ki omogočajo namestitev na univerzalne strešne nosilce in kombinacije z drugo opremo, tako da lahko kolesa prevažamo na strehi praktično vsakega avtomobila.

Treba je priznati, da so strešni nosilci lahko nekoliko nerodni za uporabo, sploh če imamo višje vozilo in težko dosežemo tovor na takšnih nosilcih. Poleg tega z dodatnim tovorom na strehi še povečamo višino vozila in lahko tudi motimo aerodinamiko. Zato nam Thule nosilci ponujajo tudi zanimive alternative. 

Prava inovacija so nosilci, ki se namestijo na vlečno kljuko kolesa – takšni nosilci so izredno praktični, predvsem pa niso v napoto. Omogočajo nam zelo enostaven dostop, kolo bomo brez težav namestili na nosilec ali spravili z njega. Nosilec na vlečni kljuki ni neroden, lepo se ujame z avtomobilom in zagotavlja izvrstno izkušnjo. Druga možnost so nosilci, ki se namestijo na vrata prtljažnika. S temi bo morda nekoliko več dela, tudi pri uporabi niso tako praktični, a vseeno lahko ponudijo dobro izkušnjo za tiste, ki bodo svoje kolo pogosto prevažali z avtom.

Thule nosilci za kolesa so kar samoumevna izbira

S široko ponudbo in posebnimi inovacijami se je znamka Thule močno uveljavila na področju nosilcev za kolesa. Poleg tega je po teh izdelkih tudi veliko povpraševanja – kolesarjenje je priljubljena oblika rekreacije, navdušujejo pa nas predvsem kolesarske poti v naravi. Do izhodišča za kolesarski izlet želimo priti z avtom, to pa pomeni, da bomo morali z vozilom prepeljati tudi kolo. Zato so Thule nosilci kar prva izbira, ko pomislimo na kolesarske nosilce.

Ne glede na to, za katero varianto nosilca se odločimo, bomo s Thule opremo gotovo zelo zadovoljni. Ta oprema je namenjena tudi zahtevnim kolesarjem, nekateri nosilci omogočajo enostaven prevoz večjega števila koles, lahko jih recimo prevažamo celo pet ali šest! Jasno je, da Thule nosilci na tem področju nimajo prave konkurence.

Univerzalni Thule nosilci za drug tovor

Včasih pa želimo z vozilom prevažati še kakšne druge tovore. V tem primeru imamo med ponudniki nosilcev nekaj več izbire. Če se zanimamo za univerzalne strešne nosilce, bo morda zelo zanimiva znamka Menabo. To je italijanski proizvajalec, a gotovo ima za izdelke Menabo Slovenija dovolj ponudbe, da brez težav pridemo do izvrstnih nosilcev za vse potrebe.

Univerzalni Thule nosilci nam lahko pomagajo pri prevozu raznovrstnega tovora

Takšni nosilci nam ponujajo nekaj več možnosti pri uporabi. Niso prilagojeni za prevoz koles, a omogočajo tudi to. Glavni namen je, da lahko nosilce enostavno namestimo na streho vozila, kar nam nadalje omogoča uporabo razne dodatne opreme. 

To so lahko Thule nosilci za kolo, lahko pa se odločimo za strešne kovčke ali kakšno drugo opremo. Predvsem se univerzalni nosilci izkažejo z enostavno namestitvijo in vsestransko uporabo, Menabo Slovenija pa pri tem zagotavlja tudi izvrstno kvaliteto in zanesljivost pri prevažanju raznega tovora.

Ni se treba torej sprijazniti z omejenim prtljažnim prostorom v avtomobilu. Z dobrimi nosilci lahko kapaciteto prtljažnika enostavno razširimo, izkoristimo pa še druge posebne prednosti, ki jih ima ta oprema. Z inovacijami, ki jih imajo Thule nosilci, pridemo do izvrstne izkušnje, pa tudi druge znamke nam lahko ponudijo zelo prepričljivo opremo za prevoz dodatnega tovora z avtomobilom.