Zobni vsadki – akcija, ki se izplača

zobni vsadki akcija

Pri izgubi zoba ali več zob se najpogosteje zatečemo k rešitvi, ki se imenuje zobni vsadki ali zobni implantati. Na trgu je tovrstna rešitev prisotna že kar nekaj časa, vseskozi pa velja za vrhunsko storitev.

Ker je zanimanje za zobne implantate oziroma zobne vsadke tako veliko, se večina ljudi po še več informacij o njih obrne na splet, kjer lahko izvejo prva vse. Tudi ceno za tako storitev. Najbolj priročno je, da v spletni brskalnik vtipkamo kar zobni vsadki akcija. To nas pripelje na priznano spletno stran podjetja, ki zobne vsadke oziroma zobne implantate ponuja po najbolj nizkih cenah na trgu. Kljub ugodni storitvi so njihovi implantati prav tako narejeni le iz najboljših materialov, ki zobnim vsadkom omogočajo tudi dolgo življenjsko dobo.

Zobni vsadki akcija je torej rešitev, ki nam bo pomagala prihraniti kar nekaj denarja in nenazadnje tudi časa.

All on 4 je odlična rešitev za brezzobe paciente

Verjetno ste že kdaj slišali za posebno metodo, ki se imenuje all on 4. Tovrstna metoda predstavlja odlično rešitev za vse paciente, ki so ostali popolnoma brez zob. Metoda se ponaša s številnimi prednostmi, ki jih bomo navedli v nadaljevanju.

All on 4 je metoda, ki je v prvi vrsti dokaj poceni, sploh pa glede na to, kaj nam ponuja. Pri tem gre za relativno enostaven enourni poseg. Pomembno je tudi, da ni nikakršne potrebe po dodajanju umetne kosti okoli implantatov. Operacija pa je lahko narejena povsem brez rezanja in šivov. Istočasno se lahko izpuli zobe in namesti zobne implantate oziroma vsadke in nove vsadke, ne da bi pri tem prav dolgo čakali.

All on 4 nam torej omogoča povsem fiksne zobe, in to že v samo štiriindvajsetih urah. Tudi uspešnost takega posega je izjemno visoka. Več o sistemu si lahko preberemo na spletni strani podjetja, ki all on 2 ponuja kot svojo posebno storitev.