Akcijske cene zobozdravstvenih storitev

Zobni vsadki akcija

Za ceno storitev, ki jih krije zdravstveno zavarovanje, se običajno ne zmenimo preveč. Bolj pa smo pozorni pri izbiri storitev, ki jih nudijo zasebne ambulante brez koncesije. V tem primeru je treba storitve plačati iz lastnega žepa, zato se splača pobrskati po ponudbi in najti posebne ugodnosti. Predvsem seveda pri storitvah, ki so nekoliko dražje.

Ortodontske storitve

Celovito preoblikovanje zob za odrasle lahko prinese velike stroške. Nekatere rešitve pa zagotavljajo odličen učinek za razmeroma nizko ceno. Eno izmed teh ponujajo zobozdravniki v Ljubljani in se imenuje Invisalign. Ljubljana je s pestro ponudbo seveda pravi naslov za iskanje ugodnih cen. Za Invisalign Ljubljana ponuja kar nekaj izbire, saj imajo to storitev v ponudbi različni zobozdravniki. Gre za učinkovit neviden snemni aparat, ki se uporablja pri vseh vrstah korektur. Najbolj zanimivo pa je seveda to, kakšne cene ponuja za Invisalign Ljubljana: v dobri ponudbi bodo manjše korekture stale dobrih 1000 € za eno čeljust in okoli 2000 € za obe čeljusti, za kakšnih 200 € na čeljust so dražji splošni popravki, kompleksna zdravljenja pa dosegajo 4000 € in več.

Zobni vsadki – akcija

Med dražjimi so tudi storitve zobne protetike, pri katerih je akcijska cena še posebej zaželena – posebej, če se vstavljajo zobni vsadki. Akcija na tem področju prinaša zelo ugodne cene, tudi okoli 400 ali 500 €, seveda pa je spet veliko odvisno od primera. Kompletna proteza na implantatih na primer še vedno zahteva vsaj 4500 €, je pa za zobne vsadke akcija v vsakem primeru dobrodošla korist.