Tiskalniki Canon

Tonerji

Pri izbiri tiskalnika za domačo rabo je zelo verjetno, da bomo v ponudbi našli privlačne Canon izdelke. Pod to znamko so namreč na voljo posebej prilagojeni tiskalniki, pisani na kožo manj zahtevnim domačim uporabnikom. Združujejo prav tiste odlike, ki pridejo do izraza v takšnem okolju – ugodno ceno, enostavnost uporabe in zadovoljivo učinkovitost.

Brizgalni tiskalniki in multifunkcijske naprave

Najbolj privlačno možnost za večino domačih uporabnikov predstavljajo brizgalni tiskalniki, pogosto pa kar multifunkcijske naprave te izvedbe. Takšni tiskalniki so cenovno zelo ugodni, a vseeno prinašajo prav vse, kar bodo potrebovali domači uporabniki. Brizgalniki uporabljajo kakovostne kartuše Canon, ki prinašajo zelo solidno kakovost tudi pri domačem tiskanju, poleg tega pa imajo zadovoljivo kapaciteto. Seveda pa bodo manj zahtevni uporabniki, ki iščejo cenejše alternative, kartuše Canon nadomestili z neoriginalnimi izdelki. V vsakem primeru pa ponuja proizvajalec zelo privlačne pakete za domače uporabnike. Najdejo se tiskalniki z različnimi uporabnimi funkcijami, na primer tudi z brezžično povezljivostjo. Poleg tega so že ob nakupu vključene kartuše Canon in druga potrebna oprema za enostaven začetek.

Laserski tiskalniki

Laserski tiskalniki in tonerji resda veljajo za poslovno opremo, a ta ločnica ob bogati ponudbi sodobnih naprav ni več tako jasna. Canon ponuja ugodne laserske tiskalnike tudi tistim, ki želijo njihove prednosti izkoristiti za domačo rabo. Tonerji zagotavljajo boljšo dolgoročno učinkovitost in hitrejše tiskanje, tako da je laserska izvedba odlična izbira za tiste, ki tudi doma dokaj pogosto tiskajo. Cene domačih laserskih tiskalnikov Canon so že precej primerljive s tistimi pri brizgalnikih, tonerji pa seveda nekoliko višjo začetno investicijo povrnejo z učinkovitostjo in dolgotrajno uporabo.