Avantura v Posočju

skok v tandemu cena

Tisti, ki radi svoje počitnice organizirajo sami, bodo nedvomno zelo uživali na severozahodu Slovenije, kjer čudovita narava in bogata turistična ponudba nudita vse, kar potrebujemo pri preživljanju dopusta. Na svoj račun bodo prišli predvsem tisti, ki so radi tudi med svojim oddihom kar se da aktivni, med temi pa gre izpostaviti navdušence nad adrenalinskimi športi. Priložnosti za te v Posočju ne manjka, zato je to idealna destinacija za avanturiste.

Od skoka s padalom do mirnega raftinga

Glede na to, da je za padalski skok v tandemu cena presenetljivo ugodna, je to ena izmed najbolj priljubljenih atrakcij zgornjega Posočja. Hkrati gre tudi za eno izmed bolj adrenalinskih doživetij, ki ne pozna prave alternative. Za skok v tandemu cena torej ne bo predstavljala ovire za nikogar, povsem razumljivo pa je, da imajo tudi ljubitelji adrenalinskih podvigov včasih raje kakšne bolj prizemljene dejavnosti. Namesto padalstva se bodo takšni raje odločili za rafting na Soči, ki je prav tako zelo priljubljen šport, prisoten v ponudbi vsake turistične agencije v Posočju. Tako kot za skok v tandemu cena ni pretirano visoka, je tudi rafting na Soči cenovno dostopen tudi za bolj šparovne turiste. Poleg tega, da je rafting že sam po sebi zabavna prigoda, pa je tudi odličen način za odkrivanje čudovitih naravnih atrakcij Posočja.

Turistična ponudba Posočja je prijazna do vseh vrst turistov, tudi do avanturistov, ki bodo našli svoje mesto v kakšnem izmed številnih kampov. Tudi razne aktivnosti so dostopne povsod – rafting na Soči ponuja prav vsaka agencija na tem območju, ostala ponudba pa je prav tako pestra.