Najbolj priljubljene adrenalinske aktivnosti

Tandemski skok s padalom

Pravi adrenalinski odvisniki bodo svoj prosti čas najraje preživeli v Posočju, ki se razvija kot center adrenalinskih aktivnosti ne le pri nas, temveč v širšem delu Evrope. Na to nakazuje že pestra ponudba turističnih krajev ob soči, ki v poletnem času zaživijo z bogato zbirko raznih aktivnosti in dejavnosti. Katere so med najbolj priljubljenimi?

Rafting

Rafting na Soči je nedvomno aktivnost, po kateri je največ povpraševanja. V ponudbi jo ima praktično vsak ponudnik, ki se ukvarja z organizacijo takšnih aktivnosti. Privlačna izhodišča za rafting na Soči najdemo na različnih mestih ob zgornjem toku reke, predvsem pa seveda v večjih turističnih krajih, torej v Bovcu, Kobaridu in Tolminu. Rafting na Soči je zelo priljubljena storitev tudi za tiste, ki se prvič podajajo na kakšno bolj adrenalinsko dejavnost, tako pa je tudi dobra ideja za darilo. Prav tako je rafting idealen za družine in skupine, zato se za to dejavnost odločajo tudi mnoga podjetja, šole in druge skupine, ki želijo utrditi medsebojne odnose skozi sprostitev in zabavo.

Skok s padalom

Med priljubljene adrenalinske storitve v Posočju se uvršča tudi skok s padalom. Pogosto gre za tandemski skok s padalom, ki je namenjen tistim, ki si takšna doživetja privoščijo le občasno. Gre za zelo adrenalinsko aktivnost, ki zagotavlja nepozabno izkušnjo. Tandemski skok s padalom bo navdušil tudi tiste, ki so že vajeni vseh mogočih dejavnosti na tleh ali na vodi. Prav tako pa je izvrstno presenečenje tudi za tiste, ki bi radi prvič doživeli kaj takšnega – tandemski skok s padalom je vsekakor dobra iniciacija v svet adrenalinskih aktivnosti!