Optimalna učinkovitost z opremo Husqvarna

Pri delu ni pomembna le zmogljivost, na dolgi rok se bolj izkaže učinkovitost dela, ki zagotavlja uspeh in odlične rezultate. Husqvarna se tega zaveda, zato v vseh segmentih svojim kupcem ponuja izdelke, ki zagotavljajo optimalen izkoristek časa in denarja.

Motorne žage

Motorna žaga Husqvarna 450 se bo zelo izkazala v rokah izkušenih gozdarjev, ki znajo rokovati s takšno opremo. Gre za vsestransko žago, ki bo gotovo našla veliko dela v raznolikih okoljih. Nenazadnje pa je primerna tudi za domačo rabo, če želimo oklestiti drevje okoli hiše ali pa se lotevamo žaganja drv. Motorna žaga Husqvarna 450 se ponaša predvsem z izjemno učinkovitostjo – s tehnologijo X-Torq ima motor nižjo porabo in zmanjšane emisije, nivo goriva pa lahko enostavno spremljamo skozi okence na rezervoarju. Tudi pri dolgoročni uporabi se bo motorna žaga Husqvarna 450 odlično obnesla. Zahtevnejši uporabniki bodo pobrskali po sorodnih izdelkih z izboljšano zmogljivostjo, pa tudi med manjšimi in okretnejšimi žagami je nekaj izbire izdelkov s podobnimi odlikami.

Kosilnice

Husqvarna ponuja ročne, samohodne, sedežne in celo robotske kosilnice. V vsakem segmentu so na voljo zelo prepričljivi izdelki, ki so pisani na kožo tistim, ki želijo delo opraviti v kratkem času in kar se da elegantno. Predvsem električne in robotske kosilnice se ponašajo z izjemno varčnostjo in učinkovitostjo, posledično tudi z nizkimi stroški uporabe. Je pa izbira dovolj pestra, da lahko vsak najde optimalno rešitev zase, in prav na ta način je moč zagotoviti najboljši izkoristek. Za nekatere uporabnike bodo idealno možnost predstavljale robotske kosilnice, za druge pa morda kar motorne kose.