Prihaja pomlad in sezona kolesarjenja

pomlad in sezona kolesarjenja

Nekoliko daljši in toplejši dnevi že zgodaj spomladi vabijo na teren. Vabilo bodo z veseljem sprejeli ljubitelji kolesarstva, ki verjetno tudi pozimi radi zapeljejo na cesto, spomladi pa se začnejo ponujati še mnoge druge priložnosti za sprostitev in rekreacijo v naravi. 

Da bi lahko pri kolesarjenju zares uživali, moramo imeti pravo opremo in dobro urejene poti. Seveda ne bo šlo brez kolesa, potrebovali pa bomo še kar nekaj druge opreme. Vse to najdemo v kolesarski trgovini, ki nam na enem mestu ponuja prav vse, kar je pri kolesarjenju najbolj pomembno. 

No, vsaj z vidika opreme. Nato potrebujemo še urejene ali manj urejene poti, po katerih se bomo poganjali. Za to kolesarska trgovina ne more poskrbeti, lahko pa ponudi kolesa, ki so dobro pripravljena na vsakršne razmere.

Kolesa so pripravljena na vsak teren

Od kolesarja je odvisno, kam se bo podal s svojim kolesom, odločal pa se bo tako na podlagi svojih interesov kot na podlagi zmožnosti, ki jih ima njegova oprema. Zato je vsekakor dobro, da imamo na razpolago kolesa za vsak teren.

To ponudbo nam dajejo na razpolago kolesarske trgovine. Wheelbase shop ima široko paleto različnih koles, tako za cestno kot za gorsko kolesarjenje. Našli bomo atraktivno ponudbo, ki odgovarja predvsem zahtevnejšim kolesarjem, a po drugi strani je moč v zbirko koles najti tudi modele, ki so primerni za mestno vožnjo ali za kakšne bolj rekreativne izlete. 

wheelbase shop kolesa

Vedno lahko računamo na to, da bomo z opremo zelo zadovoljni, saj ponudba odgovarja na zahteve vseh mogočih kupcev.

Poleg tega nam kolesarska trgovina nudi še raznovrstno dodatno opremo, ki je prav tako pomembna za kar najboljšo izkušnjo pri kolesarjenju. Brez takšne opreme ne bo šlo, tudi če imamo dobro kolo. 

Da bi bili res povsem zadovoljni, moramo poleg kolesa izbrati še nekaj dodatkov, ne pozabimo še na oblačila, rezervne dele, nenazadnje tudi prehrano. Vse to lahko ponudi dobro založena trgovina, še posebej, če zastopa priznane znamke s kakovostno opremo.

Znamka Nukeproof ustreza zahtevnejšim kolesarjem

Zahtevnejši kupci bodo že pri izbiri in nakupu opreme pazili na mnoge detajle, ki pridejo naposled do izraza ob kolesarjenju na terenu. Ne moremo se odločiti preprosto za prvi ali celo najcenejši model, ki ga najdemo v ponudbi, temveč se bomo orientirali po tem, kaj nam lahko ponudijo zanesljiva kolesa v nepredvidljivih razmerah. Zato se odločamo za preverjene modele priznanih znamk.

Med priljubljenimi opcijami je znamka Nukeproof, ki odgovarja na potrebe zahtevnejših kolesarjev. Večino ponudbe ima ta znamka med gorskimi kolesi, pri katerih pridejo njihove prednosti tudi najbolj do izraza. Kot nam pove že ime znamke, so to kolesa, ki so praktično neuničljiva. 

Zelo dobro so pripravljena na obremenitve, s katerimi se bomo srečali pri vratolomnih spustih po neurejenem terenu. Seveda pa nam Nukeproof ponuja kar dosti izbire in najdemo tudi kolesa za urejene proge, predvsem za downhill. Podrobnosti o tej znamki najdemo na Nukeproof ob ponudbi raznovrstnih koles in preostale opreme. 

Gotovo bomo zelo zadovoljni s tem, kar nam ponuja znamka Nukeproof, sploh če imamo visoka pričakovanja in nismo pripravljeni sprejemati kompromisov. Res je sicer, da gre za nekoliko dražja kolesa, oziroma bolje rečeno, ta znamka nima veliko ponudbe v nižjem cenovnem razredu. Med bolje pripravljenimi kolesi pa se s svojimi cenami povsem primerljiva z drugimi uglednimi znamkami, tako da se bomo mirne vesti odločili za njihove izdelke.

Nukeproof slovi po različnih odlikah, ne le po zelo kvalitetni konstrukciji svojih koles. Prepriča tudi z inovacijami, ki skrbijo za odlično izkušnjo kolesarjev na terenu. Mnoga kolesa iz njihove ponudbe so zasnovana z mislimi na točno določene izzive, ki nas čakajo pri zahtevni rabi kolesa, nenazadnje velik del ponudbe Nukeproof koles izhaja iz izdelkov, ki so bili prilagojeni za tekmovanja. Tako smo lahko prepričani, da bomo v tej ponudbi našli zares prepričljiva kolesa, ki so v celoti pripravljena na zahtevno uporabo.

Kaj ponujajo električna gorska kolesa?

Razprava o različnih kolesih ne more biti več popolna, če se ne dotaknemo tudi električnih koles. Ta so namreč v zadnjih letih pravi hit, ne moremo se jim izogniti v nobeni kolesarski trgovini, pogosto pa jih srečujemo tudi na cestah in na poteh v naravi. Prav električna gorska kolesa so med najbolj priljubljenimi modeli, saj nam odpirajo številne možnosti za rekreacijo in izlete. 

To so zelo prepričljiva kolesa, ki zmorejo veliko več kot kakšna električna mestna kolesa in skiroji. Pripravljena so na daljše odprave po razgibanem terenu, predvsem pa nam koristijo pri vožnji v klanec. Tako bomo lahko dosegli številne cilje, ki so bili do zdaj zunaj naših zmožnosti, pa tudi nasploh nam električni pogon na kolesu močno pomaga.

električno kolo

Mnenja o električnih kolesih so sicer mešana. Mnogi zagrizeni kolesarji ostajajo prepričani, da je pravi način kolesarjenja ta, da zgolj sami obračamo pedale in premagujemo kilometre. Na drugi strani pa velik del kolesarjev pozdravlja električna gorska kolesa in prepoznava velik potencial, ki ga imajo. 

Še vedno se lahko vozimo, kot nam najbolj ustreza, še vedno se lahko mučimo z obračanjem pedalov na poti v hrib. A prav tako lahko izkoristimo nekaj pomoči, ki nam naredi celotno doživetje še bolj prijetno. Opravimo lahko daljše in bolj razgibane izlete in se tako naužijemo vseh tistih lepot, ki jih ponuja kolesarjenje v naravi. Tako so električna gorska kolesa pogosto zelo učinkovita motivacija, da se sploh spravimo na teren, tudi to je zelo dobrodošla funkcija, ki je običajna kolesa nimajo.

Električna gorska kolesa so lahko čisto spodobna izbira. Ponudba je precej pestra in ti modeli so načeloma dražji, a jih bomo pri opravljanju izletov in drugih poti tudi bolje izkoristili.